Çağrı Merkezi: 0212 475 66 41

2022/23 Sonbahar ve Kış Ayakkabı Modası

2022/23 Sonbahar ve Kış Ayakkabı Modası

 Sonbahar-Kış sezonun vazgeçilmezi olmaya hazır parçalar , Freemax ile dolapta kilit parçalarını beraber imceleyelim. Sizin için derledik seçtik . 


Sonbahar kış sezonu, trend olan yeni bir çift ayakkabıya yatırım yapmak için idealdir. Chelsea ayakkabılarından, daha zengin malzemelere ve daha uzun yapılı ayakkabılara olanak tanır.
 bot sürmekKış sezonunun Sonbahar ve Kış mevsimi oldukça hareketli canlı ve eğlenceli.

 
2022/23 Sonbahar-Kış Trendleri 

Yıllar sonra “gayri meşru” kıyafet kuralı ve bizi rahatlığa iten yıllar süren spor ayakkabı, dışarı çıkmak ya da ofise geri dönmek için kendimizi şık ve güzel hissettiren ve uygun şekilde giyinen ayakkabıları satın alıp giyme isteğimiz var.

                                                                                                                                                        2022/23 Sonbahar- Kış Sezonunda Freemax parçalarına göz atalım ; 


       


Platform topuk ;                 Chelsea Bot                         Stiletto ; yüksek 
 

Platform Topuklar 

Platform topuk modelleri, kadınlara uzun boylu görünebilme fırsatını sunan, zarifliği ve aynı zamanda özel gecelerinizi süsleyen ürünlerdir. Kadınlar kendilerine en uygun platform topuk seçerken pek çok farklı filtreden geçiriyorlar. 

Platform Topuk Modelleri ;

● Bilekten bağlanan topuklar 
●Burnu açık platform 
●Ve diğer tüm platform ayakkabılar 

Kadınların zevkine en uygun ürünlerde ihtiyaçlarınıza yönelik bir platform topuklu ayakkabı ttercihinde bulunabilirsiniz.

Chelsea Botları 


Chelsea botlarını özgün yapan belirli bir karakteristik özellikller vardır. Chelsea botları bilek kısımları yüksek uzunlukta ve bağcık yerine bilek kısımlarının iki tarafında vulkanize kauçuktan üretilen esnek lastikler ile yapılmaktadır. Elastik parçalar giyen kişiye botları kolaylıkla giyip çıkarmasına olanak verilmektedir. Chelsea botun topuk kısımları düşüktür ve uç kısımlarının yuvarlak olması nedeniyle bazı diğer modellere nazaran uzun bir görünüm oluştururlar.

 



Kışın renkleri

Renkler, bu sonbahar kış 22/23'ün yeni girişi. Klasik siyahın yanı sıra, sonbahar kış sezonuna parlak renklerin girdiğini görüyoruz. Parlak renkli bir ayakkabı, kırmızı, mor ,lila veya turuncu  diğer parlak tonları giydiğinizden emin olmasanız bile parlak renklerde giymek için mükemmeldir.

Yorum Yap