Çağrı Merkezi: 0212 475 66 41

2022/23 Sonbahar/Kış Trend

2022/23 Sonbahar/Kış Trend

Soğuk havalar yaklaşırken, şu dönem kışlık alışverişler herkesin gündeminde. Kış aylarında ayakkabıların sıcak tutması en çok aranan özelliklerden biriyken, biz de sizler için bu senenin önemli parçalarını derleyerek bir rehber oluşturduk.

Ünlü markaların bu sezon ki ürünlerine göz attığımızda, en çok dikkat çeken şey ürünlerin birleşimi oluyor. Babetlerin topuklu ayakkabıyla birleşerek, topuklu babetlerin ortaya çıkması, loafer ayakkabıların kedi topuklarla tanışması, kışlık botların stilettolarla yorumlanması bu sezonun yeniliklerle dolu olacağının göstergesi.

Bu sezon tüketiciler ikiye ayrılacak gibi duruyor; iddialı görünüme sahip olanlar ve rahat bir kış geçirecek olanlar…

Bu sezonun trend ürünleri arasında hiç kuşkusuz loaferlar yer alıyor. Hem klasik, hem spor yapısıyla loaferler rahatlığı ve şıklığı bir arada tutarak hem okulda hem de iş hayatında tercih edilebilir bir konuma sahip. Birçok marka bu sene, loaferları kendilerine göre yorumlamış durumda. Bunlardan biri size oldukça yakışacak.

Babetler tekrar gün yüzüne çıkıyor. Yıllar önce dolaplarımızın arkasına sakladığımız babetler, bu sene farklı yorumlarla tekrardan raflarda yerini almış durumda. Orta boy topuklu babetler, kış davetleri için elbiselerinizin altında gayet ışıltılı bir şekilde göz kırparken aynı zamanda ayağınızın rahatlığını koruyacak.

Asla modası geçemeyen, yılın her günü giyebildiğimiz spor ayakkabılar bu sezon, retro havasına bürünmüş durumda. Büyük markaların yaptıkları işbirliği ve yeni tasarımlar sonucu, spor ayakkabılar bu sezon daha sade ve pragmatik yorumlarla sizi karşılıyor.

Dolabınızda XXL bir yer açın! Feminen ve iddialı yorumlarla hayatımıza giren XXL topuklu ayakkabılar bu sene botlarla birleşerek XXL botları ortaya çıkarıyor. Kara kışta bu kadar uzun topuklu ayakkabı giyilir mi demeyin, bu botlar gece hayatı için oldukça gösterişli.

Açılın, açılı topuklular geliyor! Aşina olmadığımız bu sene trend olarak yeni görücüye çıkan diğer ayakkabı türü de açılı topuklu ayakkabılar. Dik inen topukların aksine, bu topukluların açısı eğimli iniyor ve kedi topukları yuvarlarken klasik sivri burunla birleştiriyor.

Bu sezon alıştığımızın aksine birçok yeni çeşit raflarda yerini almışken, sizlere keyifli alışverişler diliyoruz.

Yorum Yap