Çağrı Merkezi: 0212 475 66 41

Freemax Unisex Çoraplı Krampon Futbol Ayakkabısı Siyah Sax

484,00 TL
640,00 TL
%24 İNDİRİM
Stok Kodu Freemax.1453-324
Marka Freemax
Ürün Açıklaması
;Kalıp : Spor Ayakkabı Kalıbı (Dar kalıp)
;Garanti: Üretim Hatalarına Karşı 3 Ay Tam Garantilidir.
;Dış Materyal: Mikrofiber (suni Deri)l
;İç Matreyal: Tekstil Astar
;Taban :PVS Taban (Çok Hafif, Esnek, Sağlam)
;Konfor: içi çoraplı
;Topuk Yükseklik: 2 cm
;Ağırlık Kutu Hariç : 1 çift : 520 gr
;Kutu Dahil Ağırlık 1 çift : 650 gr
;İmalat : Türkiye %100
;Cinsiyet : Ürün Unisex tir Hem Kadın Hem Erkek Kullanabilir
İade ve Değişim


İptal politikası :

Sipariş vermiş olduğunuz ürünü iptali için yaklaşık 2 saatiniz vardır. Hesabınız kısmından “Siparişlerim” alanından girip “Siparişi İptal Et” seçeneğinden siparişinizin iptalini gerçekleştirebilirsiniz. Siparişinizi iptal ettikten sonra yaklaşık 2/9 iş günü içinde ödeme yaptığınız banka hesabınıza yansıyacaktır.

İade Politikası :

İadeye uygun olması genellikle giyilmemiş , orijinal kutusunda ve faturasının olması gerekir. Kararınızı verene kadar dikkatli kullandığınızdan emin olun. İadenizi oluşturmak için üye girişi yapıp siparişlerim kısmından “İade Et” seçeneğine tıklayıp iade başlatabilirsiniz. İade sebebinizi belirtiniz. Siparişiniz elinize ulaştıktan 14 iş günü içinde iade talebi oluşturabilirsiniz. İadeniz tarafımıza ulaştıktan sonra incelenip ödemeniz onaylanıp ödeme yaptığınız karta paranız yatırılacaktır.

Değişim Politikası :

Ayakkabı değişimi sipariş verdiğiniz ürünün ayağınıza olmaması durumunda, kusurlu ürün gönderiminde veya ürünle ilgili memnuniyetsizlik nedeniyle de gerçekleşebilir. Siparişinizin değişimi için ayakkabıların giyilmemiş/az kullanılmış olması gerekir. Değişim işleminde faturası, ürünün kutusu ve not kağıdını değişim sebebini açıklamanız yeterli olacaktır. Değişim süresi 7/15 iş günüdürDeğişim için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
 

İade & Değişim Adresi

Konuyla alakalı talebinizi anlatan yazıyı, firmamızdan kiminle görüştüğünüzü, isminizi soy isminizi, adresinizi ve telefon numaranızı, nereden sipariş verdiğinizi ve ilave olarak sipariş numaranızı içeren bir kâğıdı kutunun içerisine koyarak paketi MNG Kargo ile bize göndermeniz yeterlidir. Kullanılmamış ürünler için gerekli değişim yapılıp tarafınıza istediğiniz ürün gönderilecektir. MNG Kargo anlaşma bilgilerimiz aşağıdaki gibidir.

 

Sürat Kargo
Anlaşma kodu : 1309595759
Zincirport Ayakkabı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket